LICEUL TEHNOLOGIC TODIRENI
Judetul Botosani
Despre scoala
Copyright Ó 2010 -  Liceul Tehnologic Todireni - Site realizat de prof. Cristina Toma, prof. Petru Toma
Legaturi utile
Elevii care provin din familii cu posibilitati materiale reduse pot depune cereri pentru Programul Euro 200.
Data limita de depunere a dosarelor în vedere acordarii  ajutorului financiar de 200 de euro pentru achizitionarea unui calculator este 25 mai . Dupa depunerea dosarelor urmeaza analizarea cererilor si publicarea listei cu beneficiarii declarati eligibili. Banii vor fi primiti sub forma de cupoane valorice cu care beneficiarii îsi pot achizitiona calculatoare.
Noutati !
Evenimente
Adresa
Romania, Botosani, Todireni
tel/fax : +040231574744
email: sgtodireni@yahoo.com

Stagii de practica ERASMUS+

la  Liceul Tehnologic Todireni

           LICEUL TEHNOLOGIC TODIRENI a castigat un  proiect de mobilitate cu finantare europeana prin Programul ERASMUS+, Actiunea cheie 1 - Invatamant profesional si tehnic (Vocational Education and Training, VET), intitulat ,,Euro mobilitate si invatare in formare vocationala”. Initiativa se bucura de un buget alocat de 102.952  euro reprezentand cheltuieli de organizare, transport, subzistenta.

            Proiectul este implementat pe o perioada de 2 ani.

            Proiectul se adreseaza unui grup tinta format din elevi din mediul rural astfel: 14 elevi aflati in 2018-2019 in clasa a XI-a, invatamant profesional, filiera tehnologica, calificarea confectioner produse textile, nivel 3 (flux 1) care se vor deplasa in Spania in perioada 18.02.2019– 13.03.2019 cu doi profesori insotitori si 14 elevi aflati in 2018-2019 in clasa a X-a , invatamant profesional, filiera tehnologica, calificarea confectioner produse textile, nivel 2 (flux 2)  in perioada  04.11.2019-27.11.2019.

        Scopul proiectului este sa ofere acestor elevi lipsiti de posibilitati sansa de a realiza o pregatire practica atractiva, la standarde inalte, in cadrul unor firme din domeniul textil care lucreaza cu utilaje si tehnologii moderne din domeniul textil, de a cunoaste noile tendinte de dezvoltare ale domeniului, de a-si dezvolta un comportament specific unui loc de munca si de a-si imbunatati abilitatile lingvistice de comunicare intr-o limba straina, pentru ca in viitor sa se poata integra cu succes pe piata muncii.

Parteneri acestui proiect:

  • PENELA E HIJOS S.L, companie specializata in confectionarea de articole de imbracaminte si accesorii de serie, din Granada , Spania.
  • HITA Y ARCOS -companie care se concentreaza pe fabricarea ,vanzarea si distributia rochiilor de flamenco si accesorii .
  • M.E.P. Europrojects Granada, organizatia de primire, din Granada, Spania.

         La sfarsitul derularii proiectului fiecare participant va primi un Certificat Europass si un Certificat de Competente Profesionale.

Echipa de proiect este formata din prof.Anitei Roxana Daniela- coordonatorul proiectului, prof.Apetrei Delia Larisa – responsabil cu formarea profesionala,prof. Mihai Ileana- responsabil cu monitorizarea, diseminarea si valorizarea, Ec. Rautu Florica- managerul financiar al proiectului.

 

Dor şi Doină pentru MAMA!”

 

Razele soarelui de vară:

Părul mamei.

.

.